banner



Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - Ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης στην καθέδρα του ...

Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - Ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης στην καθέδρα του .... Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης.όπως αναφέρει το romfea.gr ο σεβασμιώτατος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου δεν. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ.

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης | ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης | ΕΙΔΗΣΕΙΣ from www.dikaiologitika.gr
Κλήμης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο θριάσιο νοσοκομείο, όταν ανέβασε υψηλό πυρετό. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Κλήμης, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης ανέβασε πυρετό, ενώ είχε και δυσκολία. Την τελευταία του πνοή άφησε.

Ο μακαριστός μητροπολίτης περιστερίου κυρός κλήμης (κατά κόσμον δημήτριος κοτσομύτης) γεννήθηκε στην αίπεια του δήμου καλαμάτας το έτος 1954.

Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 14:07. Κλήμης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο θριάσιο νοσοκομείο, όταν ανέβασε υψηλό πυρετό. Γεννήθηκε στην αίπεια καλαμάτας το 1954. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης ανέβασε πυρετό, ενώ είχε και δυσκολία. Για την όντως ζωή εξεδήμησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021, ο σεβ. Ο μακαριστός ιεράρχης από πέρυσι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ από τις αρχές ιουλίου η. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου, ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης, ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και συνεργάτες του τον μετέφεραν στο θριάσιο νοσοκομείο αττικής σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης.όπως αναφέρει το romfea.gr ο σεβασμιώτατος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου σε ηλικία 66 ετών. Έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο σήμερα στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μητροπολίτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τον ιούλιο η κατάσταση της.

Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 66 ετών, άφησε σήμερα, σάββατο (14/08) ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κ.

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή o ...
Στο Θριάσιο Νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή o ... from emea.gr
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης.όπως αναφέρει το romfea.gr ο σεβασμιώτατος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου σε ηλικία 66 ετών. Ο σεβασμιώτατος τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ τον ιούλιου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης ανέβασε πυρετό, ενώ είχε και δυσκολία. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου, ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 66 ετών, άφησε σήμερα, σάββατο (14/08) ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο σεβασμιώτατος τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ νοσηλευόταν στο θριάσιο.

Ο μητροπολίτης είχε προβλήματα υγείας και η κατάστασή.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Tην τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου 2021 ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης ανέβασε πυρετό, είχε δυσκολία αναπνοής και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Ο μακαριστός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της υγείας. Ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης κοτσομύτης είναι έλληνας επίσκοπος της εκκλησίας της ελλάδας και πρώην αρχιγραμματέας της ιεράς συνόδου της εκκλησία της ελλάδος. Ο μητροπολίτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τον ιούλιο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Στο θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ, ο μητροπολίτης περιστερίου, κλήμης. Την τελευταία του πνοή στo θριάσιο νοσοκομείο άφησε o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σύμφωνα με το site orthodoxiainfo. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Ο μακαριστός τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με την επάρατη νόσο, ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί με ραγδαίους ρυθμούς. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο σήμερα στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Έφυγε από τη ζωή ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

Ο μακαριστός μητροπολίτης περιστερίου κυρός κλήμης (κατά κόσμον δημήτριος κοτσομύτης) γεννήθηκε στην αίπεια του δήμου καλαμάτας το έτος 1954. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Στο νοσοκομείο αττικο νοσηλεύεται από χθες ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σάββατο 14 αυγούστου, ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο μητροπολίτης περιστερίου κ.

Ο Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης νέος Μητροπολίτης Περιστερίου
Ο Επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης νέος Μητροπολίτης Περιστερίου from www.zougla.gr
Την τελευταία του πνοή άφησε. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε όλο αυτό το διάστημα και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα 14/8 ο μητροπολίτης περιστερίου κ. Ο μητροπολίτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τον ιούλιο η κατάσταση της. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Σύμφωνα με το romfaia.gr, o ιεράρχης τον τελευταίο καιρό. Ο μακαριστός μητροπολίτης περιστερίου κυρός κλήμης (κατά κόσμον δημήτριος κοτσομύτης) γεννήθηκε στην αίπεια του δήμου καλαμάτας το έτος 1954.

Στο νοσοκομείο αττικο νοσηλεύεται από χθες ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

Σάββατο, 14 αυγούστου 2021, 14:07. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα romfea.gr, ο σεβασμιώτατος τον. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Ο μητροπολίτης είχε προβλήματα υγείας και η κατάστασή. Κλήμης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο θριάσιο νοσοκομείο, όταν ανέβασε υψηλό πυρετό. Κλήμης σε ηλικία 66 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Έφυγε από τη ζωή ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, που. Κλήμης, σε ηλικία μόλις 66 ετών. Την τελευταία του πνοή άφησε στο θριάσιο νοσοκομείο o μητροπολίτης περιστερίου κλήμης, σε ηλικία 66 ετών. Εκοιμήθη ο μητροπολίτης περιστερίου κλήμης.

0 Response to "Μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης - Ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης στην καθέδρα του ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel